Szerviz
ikon szerviz2

 

SZERVIZ TÁJÉKOZTATÓ

 

Meddig tart a javítás?

Alkatrész rendelkezésre állásától függően maximum 1-5 munkanap. Gyakorlatban a legtöbb alkatrész 3 munkanpon belül rendelkezésünkre áll. Szoftveres hiba javítása, rendszertelepítés maximum 1 munkanap.


Mit javítunk és mit nem

Vállalkozásunk laptopok, asztali számítógépek, tabletek és okoseszközök garancián túli javításával foglalkozik. Vannak sajnos olyan kínai, nagyon alacsony árkategóriájú eszközök, aminek a javítása már nem gazdaságos, illetve nincs alkatrész ellátotsága. Ilyen készülékek javítását nem vállaljuk. Nem vállaljuk azoknak az eszközöknek a javítását, melyet előzőleg szakszerűtlenül szétszereltek, illetve ennek nyomait véljük felfedezni.


Mielőtt felkeresné a szervizpontot

Kérem, keressen telefonon, vagy e-mailben, mert a nyitvatartás változó!
Külön nem árusítunk alkatrészeket és számítógépes perifériákat !

Mielőtt behozna egy eszközt, minden adatról készítsen biztonsági mentést! Szervizünk a javítás során elvesző adatokért felelősséget nem vállal!


Javítás folyamata

Javításra átadott készülékről munkafelvételi lapot töltünk ki, amelyből Ön is kap egy példányt. Miután a leadta készüléket, elindítjuk a szükséges alkatrész beszerzését. (Alapvető egységes alkatrészek mint pl. bizonyos típusú és méretű SSD meghajtók, memória modulok raktáron lehetnek, így a javítást már aznap elkezdhetjük)
Javítás után a készüléket a munkafelvételi lap bemutatása után tudjuk visszaadni. Javítás megvárására nincs lehetőség, amikor elkészültünk, értesítjük a megadott elérhetőségen.
Javításra, bevizsgálásra leadott eszközt, amelyet bivizsgáltunk, hibáját megállapítottuk vagy elvégeztük annak javítását, 7 napon belül köteles elvinni szervizünkből, ellenkezőleg tárolási díjat számítunk fel amelynek összege: 500Ft/nap.
Szolgáltatások díjfizetéséhez minden esetben számlát állítunk ki, így fizetéskor név és lakcím adatok megadását kérjük.
Szervizünkben bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.


Helyszíni javítás

Marcaliban díjmentes a kiszállás, amely tartalmazza a készülék egyszeri el és visszavitelét. Városon kívül 30km-es körzetben a kiszállás 100Ft/km.
Helyszínen kisebb, többnyire szoftveres javításokat tudunk végezni. Nagyobb és hardveres javításokhoz elszállítjuk a készüléket szervizünkbe, majd javítás végeztével visszaszállítjuk.

Tuleon informatika-Marcali

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk ! Bővebb információ az adatvédelmi tájékoztatóban.